Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

3.SUSRET GENERACIJA I VETERANA SEVOJNA

Proteklog vikenda na sportkim terenima u Sevojnu održana je tradicionalna manifestacija,susreti generacija i veterana KK Sevojno.

Na turniru generacija takmičilo se šest ekipa,podeljenih u dve grupe.Publika je mogla da uživa u uzbudljivim i neizvesnim utakmicama.Ipak na kraju ovogodišnji pobednici turnira su momci koji važe za najtežu ekipu na turniru.Zasluženo su osvojili pobednički pehar,jer pobedila je velika želja za uspehom.

Pre velikog finala na terenu su odmerili snage veterani podeljeni u dve ekipe crnu i belu.U ovoj utakmici na žalost malobrojni gledaoci mogli su da vide jednu veoma kvalitetnu utakmicu.Neizvesnu do samoga kraja,uz dosta lepih poteza,koševa,asistencija.Iako se oni kotiraju kao veterani,sa sigurnošću možemo da kažemo da su mogli da nastupe i u takmičarskom delu,i da bi važili za ekipu favorita.Danko Bjeličić,Živko Skoković,Đorđe Kostić,svojim potezima izmamljivali su aplauze publike a i svih takmičara.U veoma neizvesnoj utakmici do poslednjih trenutaka susreta pobedu u ovoj utakmici odnela je Bela ekipa,rezultatom 53-52.

Pored takmičarskog dela manifestacija je imala i svečane trenutke.Uručene su zahvalnice ljudima koji pomažu u radu sportskog udruženja,a selekcija mlađih pionira primila je pehar i medalje za osvojeno prvo mesto u regionalnoj ligi zlatiborkog okruga.

Duško Mićić osnivač SU Sevojno zahvalio se svim prisutnim,što su svojim prisustvom uvećali ovu manifestaciju,koja teži da postane tradicionalna i da se održava svake godine.

Na ovoj manifestaciji svoju ulogu imali su i najmlađi članovi KK Sevojna iz škole košarke koji su odigrali ROYAL SJAJ turnir,gde su prezentovali svoje umeće i stečeno znanje u igri pod koševima.Za svoj trud i rad na ovom turniru svi učesnici su nagrađeni medaljama,a kao motivaciju za još bolji trud i rad na treninzima.

Sve čestitke organizatoru i svim učesnicima na postignutim rezultatima u nadi da ćemo iduće godine imati priliku da ova manifestacija bude masovnija,i da se igra u tako očekivanoj hali.

 

info/foto Magazin Sevojno

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.