Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

CVIJOVIĆ SA DRUŽINOM SRUŠIO PARTIZAN

Košarkaške selekcije pripremaju se na Zlatiboru za nastavak sezone.Pored napornih treninga imali su priliku da odigraju i veliki broj utakmica.Poslednjeg dana kampa kao šlag na tortu i rezultat rada došle su dve pobede ženskih selekcija nad vršnjakinjama iz KŽK PARTIZAN Beograd.

Mlađe pionirke su pobedile rezultatom 55-23 i ubedljivo su bile bolje od svog daleko renomiranog protivnika iz Beograda.

U drugoj utakmici selekcija pionirki očekivali smo uzbudljiviju utakmicu sa obzirom na ime protivnika.Međutim i u ovoj utakmici četa trenera Nebojše Cvijovića od samog starta utakmice pokazala je svoj kvalitet,i na kraju ubedljivo pobedili rezultatom 40-16.

Devojčice iz malog Sevojna su još jednom pokazale svoj kvalitet i znanje pod koševima.A za sve njihove rezultate najveće zasluge pripadaju njihovom treneru Nebojši Cvijović,koji je svojim trudom i radom sa ovim devojčicama stvorio jedan ozbiljan tim..

Sada na kraju našeg pisanja postavljamo jedno pitanje svima u našem okruženju,gradskoj i lokalnoj samoupravi.Kakvi bi rezultati bili ove dece da imaju uslove za treninge i utakmice kao svoji vršnjaci iz ostalih klubova???

Još uvek nema odgovora na pitanje kada će ova deca konačno dobiti Halu,zar ne vidite da im je to preko potrebno??

Zar ovakvi rezultati nisu pokazatelj da treba da se pod hitnim postupkom preduzme nešto po tom pitanju,i da se preduzmu konkretni potezi jer to je potreba dece a deca su budućnost!!

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.