Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

KK SEVOJNO BEZ PORAZA NA FESTIVALU U BEOGRADU

Najmlađi košarkaši Sevojna ovog vikenda bili su učesnici međunarodnog festivala košarke,,Rajko Žižić”u Beogradu.Ovo je bio jubilarni 20 festival na kome su učestvovali dečaci i devojčice iz celog regiona.

Na ovom turniru dečaci i devojčice iz Sevojna još jednom su pokazali svoj kvalitet.Uspeli su da ostvare sve pobede na ovom turniru,iako su za protivnike imali mnogo zvučnija imena akademija,klubova(akademija košarke Marine Maljković,akademija košarke Trijumf,KK Foka..KK MBA…).

Na kraju su za svoj trud, rad i ostvareni rezultat na turniru nagrađeni sa medaljama i 5 perhara.

U razgovoru sa drugim učesnicima i organizatorima festivala većina njih nije mogla da poveruje da je selekcija ove dece  iz jedne osnovne škole.Što je za njih još jedan veliki uspeh,i odaju veliko priznanje za trud i rad dece i njihovih trenera.

Deca su na najbolji način prezentovali naše mesto,na košarkaškoj mapi Srbije.A svako ko se zapitao za KK Sevojno dobili su najbolji mogući odgovor na terenu,ubedljivim porazima,i punim koševima.Pored igre pod obručima deca su na ovom festivalu imala priliku da se druže i sklapaju nova poznanstva i prijateljstva sa drugarima iz cele Srbije.Jer možda jednoga dana baš ova deca budu igrala zajedno u nekom klubu,reprezentaciji.

Bilo nam je zadovoljstvo družiti se sa ovom decom,na ovako jednoj manifestaciji,i što smo bili u mogućnosti da ispratimo ovaj njihov uspeh.

ps.Mi ne radimo reklamiranje dece i klubova kako pojedinci pišu,već dajemo mogućnost drugima da vide uspeh a samim tim trud i rad ovih mališana,jer oni su to zaslužili.

 

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.