Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

KK SEVOJNO BEZ PORAZA NA FESTIVALU U BEOGRADU

Najmlađi košarkaši Sevojna ovog vikenda bili su učesnici međunarodnog festivala košarke,,Rajko Žižić”u Beogradu.Ovo je bio jubilarni 20 festival na kome su učestvovali dečaci i devojčice iz celog regiona.

Na ovom turniru dečaci i devojčice iz Sevojna još jednom su pokazali svoj kvalitet.Uspeli su da ostvare sve pobede na ovom turniru,iako su za protivnike imali mnogo zvučnija imena akademija,klubova(akademija košarke Marine Maljković,akademija košarke Trijumf,KK Foka..KK MBA…).

Na kraju su za svoj trud, rad i ostvareni rezultat na turniru nagrađeni sa medaljama i 5 perhara.

U razgovoru sa drugim učesnicima i organizatorima festivala većina njih nije mogla da poveruje da je selekcija ove dece  iz jedne osnovne škole.Što je za njih još jedan veliki uspeh,i odaju veliko priznanje za trud i rad dece i njihovih trenera.

Deca su na najbolji način prezentovali naše mesto,na košarkaškoj mapi Srbije.A svako ko se zapitao za KK Sevojno dobili su najbolji mogući odgovor na terenu,ubedljivim porazima,i punim koševima.Pored igre pod obručima deca su na ovom festivalu imala priliku da se druže i sklapaju nova poznanstva i prijateljstva sa drugarima iz cele Srbije.Jer možda jednoga dana baš ova deca budu igrala zajedno u nekom klubu,reprezentaciji.

Bilo nam je zadovoljstvo družiti se sa ovom decom,na ovako jednoj manifestaciji,i što smo bili u mogućnosti da ispratimo ovaj njihov uspeh.

ps.Mi ne radimo reklamiranje dece i klubova kako pojedinci pišu,već dajemo mogućnost drugima da vide uspeh a samim tim trud i rad ovih mališana,jer oni su to zaslužili.

 

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Sport

U Požegi održan karate turnir “Požega Open 2019”.Učestvovalo je oko 200 takmičara iz 25 klubova. KK UNILINE je sa svojih 12 takmičara kući vratio sa...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Uncategorized

Slobodan Grbić član veća grada Užica svojim prisustvom podržao je mlade sportiste iz Sevojna i njihove trenere. Za naš portal Grbić je izjavio: –Na...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.