Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

MAGAZIN SEVOJNO GODINU DANA SA VAMA!

Internet portal Magazin Sevojno slavi svoj prvi jubilej godinu dana svog postojanja!

U prvoj godini svog postojanja zabeležili smo veoma zadovoljavajuće rezultate.Ostvarili smo ciljeve koji su postavljeni pre same ideje za otvaranje ovako jednog portala.

Ideju za ovakav portal dobili smo sticajem tadašnjih okolnosti,kada su sva sportska i kulturna dešavanja u Sevojnu bila u drugom planu gradskih portala.Svi uspesi naše dece bili su beznačajni za njih.Pored naših slanja informacija,materijala nije dolazilo do objavljivanja.

Iz dana u dan naš portal je sticao sve više pratilaca,i sve više pregleda naše stranice.Glavni cilj našeg rada je promovisanje našeg mesta,kulture,sporta,na jedan specifičan narodni način.Nezavisan smo portal,nismo komercionalni a samim tim nemamo nikakav uticaj na informacije i materijal koji objavljujemo.

Čim  je naš rad shvaćen ozbiljno,a pregledi se povećavali,odmah smo dobili konkurenciju i otvorena je Oglasna tabla Sevojno.I to nam je dalo dodatni motiv da radimo još bolje i jače.Naravno da  sa kvalitetom ne možemo da im pariramo ali ni oni nama sa informacijama i dešavanjima u našem Sevojnu.Pričali smo par puta o saradnji,ali dogovor nije postignut.Bilo je dosta pritisaka tokom našeg rada ali smo uspeli da se izborimo.

Možemo da se pohvalimo sa uspešnom saradnjom sa svim sportskim klubovima i kulturnim udruženjima u našem mestu.Svojim objavama uspeli smo da podignemo na viši nivo informisanost građana Sevojna na kulturna i sportska dešavanja,kao i o postignutim rezultatima istih.

U narednoj godini postavili smo ciljeve na viši nivo a vreme će pokazati da li ćemo uspeti da ih realizujemo….Planovi su jedno a trenutne mogućnosti drugo.Pošto je naš rad volonterski,i sami snosimo troškove, trenutno nismo u mogućnosti da nabavimo neophodnu opremu za kvalitetniji i bolji rad.Ali i to nam ne smeta da naše informacije,uspesi naše dece,klubova i udruženja dođu do naših pratilaca.

Ovom prilikom zahvalili bi se svima na podršci i pomoći u radu našeg portala. Ovog puta moramo istaći Sportsko udruženje Sevojno,Portal Pasaž,str.Kristal koji su nam do sada pomogli u realizaciji svojih programa.

 

info/foto Magazin Sevojno

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Sport

U Požegi održan karate turnir “Požega Open 2019”.Učestvovalo je oko 200 takmičara iz 25 klubova. KK UNILINE je sa svojih 12 takmičara kući vratio sa...

Uncategorized

Slobodan Grbić član veća grada Užica svojim prisustvom podržao je mlade sportiste iz Sevojna i njihove trenere. Za naš portal Grbić je izjavio: –Na...

Basket

Na finalnom turniru za kadete održanom u Prijepolju košarkaši Sevojna osvojili su srebrnu medalju. U polufinalu su u veoma teškoj utakmici savladali vršnjake iz...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.