Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

NASTAVLJEN USPEŠAN NIZ SPORTISTA IZ SEVOJNA

I ovog vikenda sevojnički sportisti bili su uspešni i ostvarili su dobre rezultate.

Fudbaleri Sevojna na domaćem terenu pobedili su ekipu FK Parmenac rezultatom 6-0 i zauzeli su prvo mesto na tabeli.Iduće kolo sevojnički fudbaleri gostovaće u Zablaću ekipi FK Omladinac.

I košarkaške selekcije KK Sevojno Atria ostvarili su zapažene rezultate,jedino senka pada na selekciju pionira koja je ubedljivo izgubila na gostovanju u Kraljevu.Ostale selekcije bile su uspešne u svojim takmičenjima.

Senirska ekipa je ostvarila još jednu pobedu u gradskom derbiju,savladali su ekipu OKK Užice rezultatom 79-70,i posle dva odigrana kola nalazi se u vrhu tabele.Iduće kolo ekipa gostuje u Prijepolju KK Mileševac,inače ova ekipa je jedna od favorita za plasman u viši rang takmičenja.

Pioniri su ovoga puta podbacili,nadigrani su u svim segmentima i ubedljivo su poraženi od ekipe KK Play u Kraljevu 77-53.U narednom kolu dočekuju ekipu OKK Užice.

Da napomenemo da idućeg vikenda sa takmičenjem u kvalitetnoj ligi počinju i devojčice koje će gostovati u Požezi protiv ekipe KK Sloga.

I za kraj vesti iz karatea.

Marko Pečeničić i Danijel Knežević na prvenstvu Srbije za kadete i juniore ostvarili su odlične rezultate.Danijel Knežević je osvojio treće mesto u borbama pojedinačno,dok nas je Marko Pečeničić  navikao sa osvajanjem medalja i postizanjem vrhunskih rezultata. Ovoga puta tri prva mesta i jedno treće mesto na današnjem takmičenju.

1 mesto kadeti klasa A Borbe 70+….. Ekipno 1 mesto juniori… 3 mesto juniori borbe76+…… 1 mesto kadeti borbe ekipno.

 

 

Čestitamo na ostvarenim rezultatima!

 

info /foto Magazin Sevojno

 

Advertisement

You May Also Like

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Fudbal

FK SEVOJNO VEĆ DUGO VREMENA POSTOJI,A MI VAS PODSEĆAMO NA JEDNU SPECIFIČNU EKIPU . Jelisavčić,Misailović,Radivojević,Bosiljčić,Rosić,Anđić,Leković,dok.Milivojević,Radovanović,Đokić,trener Berić,Miličević,Bućić,pom.trener Đukić,Vasiljević,Ostojić,Bogosavljević,Nikolić,Marić,Palurović,Timotijević,Đukanović Ova ekipa je nastupala u srpskoj ligi...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Bivši član KK Sevojno Peter Milosavčević pozvan je na mini pripreme reprezentacije Srbije u košarci za uzrast 14-15 godina.Pripreme se održavaju u Beogradu od...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.