Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

NASTAVLJEN USPEŠAN NIZ SPORTISTA IZ SEVOJNA

I ovog vikenda sevojnički sportisti bili su uspešni i ostvarili su dobre rezultate.

Fudbaleri Sevojna na domaćem terenu pobedili su ekipu FK Parmenac rezultatom 6-0 i zauzeli su prvo mesto na tabeli.Iduće kolo sevojnički fudbaleri gostovaće u Zablaću ekipi FK Omladinac.

I košarkaške selekcije KK Sevojno Atria ostvarili su zapažene rezultate,jedino senka pada na selekciju pionira koja je ubedljivo izgubila na gostovanju u Kraljevu.Ostale selekcije bile su uspešne u svojim takmičenjima.

Senirska ekipa je ostvarila još jednu pobedu u gradskom derbiju,savladali su ekipu OKK Užice rezultatom 79-70,i posle dva odigrana kola nalazi se u vrhu tabele.Iduće kolo ekipa gostuje u Prijepolju KK Mileševac,inače ova ekipa je jedna od favorita za plasman u viši rang takmičenja.

Pioniri su ovoga puta podbacili,nadigrani su u svim segmentima i ubedljivo su poraženi od ekipe KK Play u Kraljevu 77-53.U narednom kolu dočekuju ekipu OKK Užice.

Da napomenemo da idućeg vikenda sa takmičenjem u kvalitetnoj ligi počinju i devojčice koje će gostovati u Požezi protiv ekipe KK Sloga.

I za kraj vesti iz karatea.

Marko Pečeničić i Danijel Knežević na prvenstvu Srbije za kadete i juniore ostvarili su odlične rezultate.Danijel Knežević je osvojio treće mesto u borbama pojedinačno,dok nas je Marko Pečeničić  navikao sa osvajanjem medalja i postizanjem vrhunskih rezultata. Ovoga puta tri prva mesta i jedno treće mesto na današnjem takmičenju.

1 mesto kadeti klasa A Borbe 70+….. Ekipno 1 mesto juniori… 3 mesto juniori borbe76+…… 1 mesto kadeti borbe ekipno.

 

 

Čestitamo na ostvarenim rezultatima!

 

info /foto Magazin Sevojno

 

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.