Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

NEBOJŠA CVIJOVIĆ NAJBOLJI TRENER 2019 U SU SEVOJNO

SU Sevojno i ove godine odao je prznanje najboljim.Sva deca su nagrađena za svoj trud i rad poklonima i kalendarima sa ciljem da u narednoj godini rezultati budu za stepenik bolji od prethodnih.

Nebojša Cvijović je većinom broja glasova proglašen za trenera godine u SU Sevojno.Uspeo je napornim trudom i radom da ženske košarkaške selekcije dovede na zavidan nivo.Mlađe pionirke su polusezonu završile prvoplasirane na tabeli sa svim zabeleženim pobedama.I najmlađe košarkašice iz škole košarke igraju na zavidnom nivou i iz dana u dan sve je više zaintresovanih devojčica za treniranje košarke.

Svaki novi polaznik u znak dobrodošlice dobija besplatnu opremu za treninge.A najmlađi članovi, deca do 4 razreda dobila su i besplatne novogodišnje paketiće koje je klub obezbedio preko prijatelja kluba kao STR.Kristal.

Za naš portal Nebojša Cvijović:

-Zahvaljujem se svima na dodeli priznanja,koje će za mene značiti da i u narednoj godini radimo što bolje,a sa takvim radom doćiće i rezultati.

-Ženska košarka u Sevojnu ide uzlaznom putanjom što govore i ostvareni rezultati,a mi ćemo se potruditi da u narednoj godini naši rezultati budu još bolji u odnosu na prethodnu godinu.

Želeo bih da pohvalim svu decu za uložen trud i rad,a ovo priznanje koje sam dobio je zahvaljujući njihovim postignutim rezultatima….

-Hvala svima!

 

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Sport

U Požegi održan karate turnir “Požega Open 2019”.Učestvovalo je oko 200 takmičara iz 25 klubova. KK UNILINE je sa svojih 12 takmičara kući vratio sa...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Uncategorized

Slobodan Grbić član veća grada Užica svojim prisustvom podržao je mlade sportiste iz Sevojna i njihove trenere. Za naš portal Grbić je izjavio: –Na...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.