Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

NEBOJŠA CVIJOVIĆ NAJBOLJI TRENER 2019 U SU SEVOJNO

SU Sevojno i ove godine odao je prznanje najboljim.Sva deca su nagrađena za svoj trud i rad poklonima i kalendarima sa ciljem da u narednoj godini rezultati budu za stepenik bolji od prethodnih.

Nebojša Cvijović je većinom broja glasova proglašen za trenera godine u SU Sevojno.Uspeo je napornim trudom i radom da ženske košarkaške selekcije dovede na zavidan nivo.Mlađe pionirke su polusezonu završile prvoplasirane na tabeli sa svim zabeleženim pobedama.I najmlađe košarkašice iz škole košarke igraju na zavidnom nivou i iz dana u dan sve je više zaintresovanih devojčica za treniranje košarke.

Svaki novi polaznik u znak dobrodošlice dobija besplatnu opremu za treninge.A najmlađi članovi, deca do 4 razreda dobila su i besplatne novogodišnje paketiće koje je klub obezbedio preko prijatelja kluba kao STR.Kristal.

Za naš portal Nebojša Cvijović:

-Zahvaljujem se svima na dodeli priznanja,koje će za mene značiti da i u narednoj godini radimo što bolje,a sa takvim radom doćiće i rezultati.

-Ženska košarka u Sevojnu ide uzlaznom putanjom što govore i ostvareni rezultati,a mi ćemo se potruditi da u narednoj godini naši rezultati budu još bolji u odnosu na prethodnu godinu.

Želeo bih da pohvalim svu decu za uložen trud i rad,a ovo priznanje koje sam dobio je zahvaljujući njihovim postignutim rezultatima….

-Hvala svima!

 

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Fudbal

FK SEVOJNO VEĆ DUGO VREMENA POSTOJI,A MI VAS PODSEĆAMO NA JEDNU SPECIFIČNU EKIPU . Jelisavčić,Misailović,Radivojević,Bosiljčić,Rosić,Anđić,Leković,dok.Milivojević,Radovanović,Đokić,trener Berić,Miličević,Bućić,pom.trener Đukić,Vasiljević,Ostojić,Bogosavljević,Nikolić,Marić,Palurović,Timotijević,Đukanović Ova ekipa je nastupala u srpskoj ligi...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Bivši član KK Sevojno Peter Milosavčević pozvan je na mini pripreme reprezentacije Srbije u košarci za uzrast 14-15 godina.Pripreme se održavaju u Beogradu od...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.