Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

NEBOJŠA CVIJOVIĆ NAJBOLJI TRENER 2019 U SU SEVOJNO

SU Sevojno i ove godine odao je prznanje najboljim.Sva deca su nagrađena za svoj trud i rad poklonima i kalendarima sa ciljem da u narednoj godini rezultati budu za stepenik bolji od prethodnih.

Nebojša Cvijović je većinom broja glasova proglašen za trenera godine u SU Sevojno.Uspeo je napornim trudom i radom da ženske košarkaške selekcije dovede na zavidan nivo.Mlađe pionirke su polusezonu završile prvoplasirane na tabeli sa svim zabeleženim pobedama.I najmlađe košarkašice iz škole košarke igraju na zavidnom nivou i iz dana u dan sve je više zaintresovanih devojčica za treniranje košarke.

Svaki novi polaznik u znak dobrodošlice dobija besplatnu opremu za treninge.A najmlađi članovi, deca do 4 razreda dobila su i besplatne novogodišnje paketiće koje je klub obezbedio preko prijatelja kluba kao STR.Kristal.

Za naš portal Nebojša Cvijović:

-Zahvaljujem se svima na dodeli priznanja,koje će za mene značiti da i u narednoj godini radimo što bolje,a sa takvim radom doćiće i rezultati.

-Ženska košarka u Sevojnu ide uzlaznom putanjom što govore i ostvareni rezultati,a mi ćemo se potruditi da u narednoj godini naši rezultati budu još bolji u odnosu na prethodnu godinu.

Želeo bih da pohvalim svu decu za uložen trud i rad,a ovo priznanje koje sam dobio je zahvaljujući njihovim postignutim rezultatima….

-Hvala svima!

 

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.