Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

ODIGRANA PRVA MEĐUNARODNA KOŠARKAŠKA UTAKMICA U SEVOJNU

Košarkaši Sevojna su ispisali i novu istorijsku stranicu.Prva mađunarodna košarkaška utakmica danas je održana u Sevojnu i to na školskom terenu.

Danas u goste košarkašima Sevojna došla je ekipa KK Jedinstvo iz Bijelog Polja.Odigrane su dve utakmice na otvortenom školskom terenu.U prvoj utakmici mlađi pioniri Sevojna bili su bolji od vršnjaka iz susedstva slavili su rezultatom 84-46.U drugoj utakmici njihovi mlađi drugari dečaci rođeni 2007. igrali su nerešeno 63-63.

Na ovim utakmicama trener Mićić dao je priliku svim igračima,i iskoristio je priliku za uigravanje svoje ekipe za predstojeći finalni turnir u Sloveniji.

I ovog puta nerešive enigme za gostujuću ekipu bio je domaći tandem Milosavčević-Babić,koji su dominirali danas na terenu.Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera današnji dan biće zabeležen,jer se prvi put od kako se igra košarka u Sevojnu odigrava jedna međunarodna utakmica.

Gosti su se zahvalili na lepom gostoprimstvu,i pozvali su mlade košarkaše Sevojna da budu gosti kod njih u Bijelom Polju,čime bi se nastavilo druženje dece,i klubska saradnja.

Ovom prilikom bi se zahvalili gostima iz Crne Gore,na volji i želji da pređu toliki put kako bi odigrali dve utakmice sa našom decom!!

 

info/foto magazin sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.