Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

ODRŽAN DRUGI “KOLONIJA KUP” U SEVOJNU

Danas je u Sevojnu po drugi put održan Kolonija kup u košarci,za dečake rođene 2007 godine.Na današnjem kupu učestvovale su 3 ekipe.Pored domaćina KK Sevojno Atria igrali su još KK Mladost Ljubovija i KK Basket 031 Užice.

Iako su organizatori bili planirali da se utakmice igraju na školskom terenu,zbog vremenskih uslova usledila je selidba u školsku salu.

Dečaci su pored takmičenja u igri na dva koša iskoristili priliku za upoznavanje i druženje,sticanje novih prijateljstava.Košarkaš domaće ekipe Vladimir Žunić podelio je bombone svim drugarima, učesnicima i tako obeležio svoj rođendan.Mi se ovim putem pridružujemo čestitkama!

Prvo mesto na ovom turniru osvojili su dečaci KK Mladost iz Ljubovije koji su u oba susreta zabeležili pobede nad protivnicima.Pokazali su u ovom momentu da su bolji od svojih vršnjaka protiv kojih su igrali.

Drugo mesto zauzeli su dečaci domaće ekipe KK Sevojno Atria,koji su u borbi za drugo mesto savladali ekipu KK Basketa 031 iz Užica.

Treću poziciju na Kolonija kupu osvojili su košarkaši KK Basket 031 iz Užica.Iako su danas doživeli dva poraza,da napomenemo da je ova ekipa došla na turnir sa dosta mlađim igračima ,i da su igrom dostojno parirali svojim starijim drugarima.

KK Sevojno Atria se još jednom pokazao kao dobar domaćin i organizator ovakvih manifestacija,a sve učesnike nagradili su sa peharima za učešće na turniru.Jedini problem predstavljaju uslovi za rad ali se nadaju da će sa izgradnjom nove hale i to prevazići.Samim tim i organizacija i masovnost učesnika će se povećati.

info i foto magazinsevojnocity

 

Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Magazin Sevojno, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Magazin Sevojno  će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Fudbal

FK SEVOJNO VEĆ DUGO VREMENA POSTOJI,A MI VAS PODSEĆAMO NA JEDNU SPECIFIČNU EKIPU . Jelisavčić,Misailović,Radivojević,Bosiljčić,Rosić,Anđić,Leković,dok.Milivojević,Radovanović,Đokić,trener Berić,Miličević,Bućić,pom.trener Đukić,Vasiljević,Ostojić,Bogosavljević,Nikolić,Marić,Palurović,Timotijević,Đukanović Ova ekipa je nastupala u srpskoj ligi...

Uncategorized

Slobodan Grbić član veća grada Užica svojim prisustvom podržao je mlade sportiste iz Sevojna i njihove trenere. Za naš portal Grbić je izjavio: –Na...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.