Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

OVI DEČACI,SEVOJNIČKI JUNACI

Malo mesto od 7500 stanovnika,jedna škola puna uspešnih sportista.Ovo je košarkaška selekcija dečaka rođenih 2006.godine,sastavljena i selektirana iz tri odeljenja šestog razreda,i jedan dečak iz 5.razreda.

Prvi u regionalnoj ligi,pobednici SK turnira u N.Varoši,drugi na završnom turniru SK Srbije,Drugi na međunarodnom turniru Šampiona,Šesti na finalnom turniru F8 SK u Sloveniji.

Ovi dečaci su postavili visoke ciljeve za generacije koje dolaze iza njih.Klub koji zvanično postoji tek dve godine,a u svojim vetrinama ima pregršt osvojenih pehara,priznanja.Šesto mesto u Sloveniji je istorijski uspeh uzimajući u obzir koliko je ekipa učestvovalo,od samog starta kvalifikacionih turnira u svim zemljama u regionu.

Ko zna koliko će godina i generacija proći kroz ovaj klub,i da li će iko uspeti da ponovi rezultate ili da postavi nove granice uspeha.Sevojno je upisano na košarkašku mapu Regiona,a to sve zahvaljujući ovim dečacima i njihovim trenerima.

Rezultati su mogli za nijansu da budu i bolji ali na ovako teškom putu uspeha,u pojedinim trenutcima nisu imali sportske sreće.U najbitnijem trenutku na završnom turniru povreda Pavla Babića,uticala je na celu ekipu a i na rezultate u poslednje dve utakmice.Dečaci su pokušali sve,ostavili su srce na terenu,pokušavali da nadoknade nedostatak svog drugara ali ipak na kraju nije moglo više.

Iako su bili daleko od Sevojna podrška im je stizala sa svih strana.Klupske drugarice i drugovi su pokušavali na sve načine da podrže svoje drugare.Slali su im video snimke sa porukama podrške,molili se u obližnoj crkvi za njihove rezultate.Svaki poraz doživljen je kao pobeda,jer smo ponosni na njih što su uopšte do ovde stigli.Ovo je još jedan dokaz da u klubu vlada jedno veliko drugarstvo.

Ovi dečaci su svojim uspesima ispisali istorijsku stranicu,a i biće zabeleženi kao prvi učesnici jedne utakmice KK Sevojno koja je uživo prenošena na televiziji.

Još jednom bravo dečaci,sve čestitke na ostvarenim dosadašnjim rezultatima,i što ste nam dali priliku da se ponosimo sa Vama a samim tim i našim Sevojnom.

VI STE NAŠI ŠAMPIONI,NISTE NI SVESNI VAŠEG USPEHA!!

JEDNO MALO SEVOJNO SA VELIKIM KOŠARKAŠKIM KLUBOM!

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.