Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

POBEDNICI MEĐUNARODNOG KOŠARKAŠKOG TURNIRA

Pioniri košarkaškog kluba Sevojno pobednici su međunarodnog košarkaškog turnira,održanog po prvi put u Prijepolju.Organizator turnira je KK Mileševac uz podršku sportskog saveza Prijepolje.

Dečaci iz Sevojna su zabeležili svih 5 pobeda na turniru i zasluženo osvojili pehar namenjen pobedniku turnira.Koliko su ovi dečaci bili dominantni na ovom turniru može se zaključiti i iz rezultata utakmica.Na samom startu turnira savladana je ekipa KK Varda iz Višegrada 56-46,zatim ekipa KK Tutin iz Tutina ubedljivo 54-20,KK Sloga iz Požege 59-18, KK Mladost Basket Prijepolje 62-35 i na kraju u velikom finalu ekipu domaćina turnira KK Mileševac 42-27.

 

Pored osvojenog pehara još jedno priznanje je dobio košarkaš Pavle Babić koji je proglašen za MVP turnira.

-Zahvalio bi se mojim drugovima na zalaganju i igri, koji su mi omogućili i pomogli da osvojim ovo priznanje.Mislim da smo na ovom turniru još jednom dokazali svoj kvalitet i znanje.

Trenerski tandem Mićić,Rajavac još jednom se pokazao kao veoma uspešan spoj mladosti i iskustva čiji rad je prepoznatljiv u čitavom našem regionu.A sami rezultati košarkaških selekcija su dokaz.

Pomoćni trener Branko Rajavac je neposredno po završetku turnira dao izjavu za naš portal:

Na samom početku bih se zahvalio organizatorima turnira na samoj organizaciji,kao i pozivu za učešće na turniru.

-Čestitao bi dečacima na pruženoj današnjoj igri,i osvajanju pehara.Nije bilo lako u jednom danu po veoma toplom vremenu odigrati 5 kvalitetnih utakmica i zabeležiti isto toliko pobeda.Danas su ovi dečaci igrali najbolju košarku,i zasluženo osvojili ovaj turnir.Prostora za napredak uvek ima,i nadamo se da ćemo radom i trudom svih trenera u klubu uspeti da podignemo granicu na još jedan veći nivo.

Sa ovim turnirom završava se jedna takmičarska godina selekcije pionira,a većina ovih dečaka sa ovim peharom oprašta se od pionirske selekcije jer će naredne godine igrati za kadetsku selekciju.I nadamo se da će postizati zapažene rezultate kao i u pionirskoj selekciji.

Košarka u Sevojnu ne mora da brine za svoju budućnost!

Postignutim rezultatima svojih selekcija u ovoj sezoni najbolji je pokazatelj truda i rada svih u košarkaškom klubu.

 

 

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.