Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fudbal

PROMENA TRENERA U FK SEVOJNU

Iznenađujuća vest za sve ljubitelje fudbala u Sevojnu.Nenad Đoković nije više trener fudbalera Sevojna!Uspeo je da skocka ekipu,u kojoj je vladalo drugarstvo,druženje,a i rezultati nisu nedostajali.A sa rezuiltatima i publika se vratila na stadion kraj Valjaonice.

Kako naš portal nezvanično saznaje razlog odlaska Nenada Đokovića nije poraz u poslednjem kolu od ekipe FK Polimlje,već odnos uprave kluba prema timu.

Na fesbuk profilu kluba osvanula je oproštajna poruka za ovog trenera:

“Ovom čoveku dugujemo veliku zahvalnost. Hvala Sando za sve što si učinio za naš klub. Bio si tu u najtežim trenucima i dokazao svima da voliš svoj klub i Sevojno. Napravio si jednu pravu družinu na terenu i rezultati su potvrda tvog predanog rada. Za tebe su vrata uvek širom otvorena u našem klubu. Hvala ljudino!”

Uprava kluba je reagovala ekspresno,dovođenjem novog trenera Nemanju Blagojević koji će već u subotu imati priliku da debituje na klupi sevojničana pred domaćom publikom protiv FK Sloge B.B.

Do sada Nemanja je u svojoj trenerskoj karijeri uglavnom vodio mlađe selekcije i ovo mu je prvi put da vodi jedan seniorski tim!Mi mu ovom prilikom želimo puno sreće u daljem radu,u nadi da će na temeljima koje je ostavio Nenad Đoković uspeti da nastavi uspešno priču o vraćanju FK Sevojna na put stare slave.

 

 

 

info-foto privatna arhiva
Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Magazin Sevojno, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Magazin Sevojno  će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.