Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fudbal

PROMENA TRENERA U FK SEVOJNU

Iznenađujuća vest za sve ljubitelje fudbala u Sevojnu.Nenad Đoković nije više trener fudbalera Sevojna!Uspeo je da skocka ekipu,u kojoj je vladalo drugarstvo,druženje,a i rezultati nisu nedostajali.A sa rezuiltatima i publika se vratila na stadion kraj Valjaonice.

Kako naš portal nezvanično saznaje razlog odlaska Nenada Đokovića nije poraz u poslednjem kolu od ekipe FK Polimlje,već odnos uprave kluba prema timu.

Na fesbuk profilu kluba osvanula je oproštajna poruka za ovog trenera:

“Ovom čoveku dugujemo veliku zahvalnost. Hvala Sando za sve što si učinio za naš klub. Bio si tu u najtežim trenucima i dokazao svima da voliš svoj klub i Sevojno. Napravio si jednu pravu družinu na terenu i rezultati su potvrda tvog predanog rada. Za tebe su vrata uvek širom otvorena u našem klubu. Hvala ljudino!”

Uprava kluba je reagovala ekspresno,dovođenjem novog trenera Nemanju Blagojević koji će već u subotu imati priliku da debituje na klupi sevojničana pred domaćom publikom protiv FK Sloge B.B.

Do sada Nemanja je u svojoj trenerskoj karijeri uglavnom vodio mlađe selekcije i ovo mu je prvi put da vodi jedan seniorski tim!Mi mu ovom prilikom želimo puno sreće u daljem radu,u nadi da će na temeljima koje je ostavio Nenad Đoković uspeti da nastavi uspešno priču o vraćanju FK Sevojna na put stare slave.

 

 

 

info-foto privatna arhiva
Uslovi korišćenja: Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Portala Magazin Sevojno, ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Portal Magazin Sevojno  će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Sport

U Požegi održan karate turnir “Požega Open 2019”.Učestvovalo je oko 200 takmičara iz 25 klubova. KK UNILINE je sa svojih 12 takmičara kući vratio sa...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Basket

Na finalnom turniru za kadete održanom u Prijepolju košarkaši Sevojna osvojili su srebrnu medalju. U polufinalu su u veoma teškoj utakmici savladali vršnjake iz...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.