Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

SENIORI KK SEVOJNO OSTVARILI PRVU POBEDU

Seniori KK Sevojno odigrali su svoju prvu zvaničnu utakmicu posle dužeg vremenskog perioda.Gostovali su u Požezi i savladali domaću ekipu KK Požega rezultatom 89-76.

Od samog početka utakmice Sevojno je ušlo jako i sa željom da pobedi.Miličević je pogadjao otvorene šuteve za 3 poena, Ćubić dobro organizovao napade dok je Skoković imao bitnu ulogu i odbrani i u napadu.

Dimitrijević je zaključano prilaz svom košu, dobro gradio protivnike centre sto je bekovima Sevojna omogućilo lakši skok i bržu igru u tranziciji.

Ostali igrači Sevojna Obućima, Šapić, Jović i Jovanović su dali veliki doprinos ovoj pobedi. Treba istaći da Sevojno nastupali bez Mirkovića i Milisavčjevića i da će u sledećoj utakmici biti kompletno.

Sledeća utakmica je na programu u petak na školskom terenu u Sevojnu sa početkom u 19:30h.Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke da prisustvuju prvoj seniorskoj utakmici Sevojna posle više godina.

Inače da napomenemo da će ova ekipa predstavljati našu gradsku opštinu na predstojećim MOSi igrama,koje se početkom narednog meseca odrćžavaju u Sokocu.

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.