Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

SENIORI KK SEVOJNO OSTVARILI PRVU POBEDU

Seniori KK Sevojno odigrali su svoju prvu zvaničnu utakmicu posle dužeg vremenskog perioda.Gostovali su u Požezi i savladali domaću ekipu KK Požega rezultatom 89-76.

Od samog početka utakmice Sevojno je ušlo jako i sa željom da pobedi.Miličević je pogadjao otvorene šuteve za 3 poena, Ćubić dobro organizovao napade dok je Skoković imao bitnu ulogu i odbrani i u napadu.

Dimitrijević je zaključano prilaz svom košu, dobro gradio protivnike centre sto je bekovima Sevojna omogućilo lakši skok i bržu igru u tranziciji.

Ostali igrači Sevojna Obućima, Šapić, Jović i Jovanović su dali veliki doprinos ovoj pobedi. Treba istaći da Sevojno nastupali bez Mirkovića i Milisavčjevića i da će u sledećoj utakmici biti kompletno.

Sledeća utakmica je na programu u petak na školskom terenu u Sevojnu sa početkom u 19:30h.Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke da prisustvuju prvoj seniorskoj utakmici Sevojna posle više godina.

Inače da napomenemo da će ova ekipa predstavljati našu gradsku opštinu na predstojećim MOSi igrama,koje se početkom narednog meseca odrćžavaju u Sokocu.

info/foto Magazin Sevojno
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Basket

Sevojnički košarkaši u rezimeu upravo završenog jesenjeg dela sezone kažu da su rezultati zadovoljavajući, a najviše razloga za slavlje imaju pioniri koji su dosadašnji...

Fudbal

FK SEVOJNO VEĆ DUGO VREMENA POSTOJI,A MI VAS PODSEĆAMO NA JEDNU SPECIFIČNU EKIPU . Jelisavčić,Misailović,Radivojević,Bosiljčić,Rosić,Anđić,Leković,dok.Milivojević,Radovanović,Đokić,trener Berić,Miličević,Bućić,pom.trener Đukić,Vasiljević,Ostojić,Bogosavljević,Nikolić,Marić,Palurović,Timotijević,Đukanović Ova ekipa je nastupala u srpskoj ligi...

Uncategorized

Slobodan Grbić član veća grada Užica svojim prisustvom podržao je mlade sportiste iz Sevojna i njihove trenere. Za naš portal Grbić je izjavio: –Na...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.