Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

SENIORSKA EKIPA ZAVRŠILA ISTORIJSKU SEZONU

Tačno posle 22 godine Sevojno je ponovo imalo seniorsku košarkašku ekipu koja se takmičila u Drugoj muškoj regionalnoj ligi Zapad. 

Svoje utiske o sezoni dao nam je predsednik i trener KK Sevojno Atria Duško Mićić.

-Nosimo jako pozitivne utiske iz predstojeće sezone, koja je bila i lepa a i teška. Ceo koncept nismo baš ovako planirali jer je naš cilj bio da svoje utakmice a i treninge održavamo u Sevojnu u sali i pred našom publikom. Sezona je prošla al mi to nismo uspeli zbog različitih okolnosti. Okupili smo se polovinom juna gde smo krenuli sa treninzima na otvorenom terenu kod škole, gde smo i trenirali do pred kraj septembra iščekivajući kad ćemo moći da radimo u Sevojničkoj sali.

Pošto se odužilo otvaranje sale morali smo da nadjemo rešenje i da svoje treninge obavljamo u Domu učenika Petar Radovanović i u Medicinskoj školi u Užicu,a utakmice smo igrali u Hali Veliki Park. Organizacija je samim tim postala teža i zahtevnija, al se nismo predavali i sezonu smo odigrali do kraja.

Ekipu koju smo formirali činili su mahom momci iz Sevojna pojačani Urošem Kostićem kasnije i Filipom Savovićem iz Užičke Slobode, kao i igračima na dvojnu Božićem i Tejićem koji su nam dali odredjeni kvalitet. Stariji igrači Karaklić, Skoković,Damjanović, Milisavljević su svojim iskustvom i kvalitetom napravili da ova priča bude dobra. Jović i Mirković su svojom energijom borbenu gotovost digli na viši nivo. Uz ove seniorske igrače u drugom delu sezone šansu su dobili i juniori Subašić,Stanišić,Josipović,Peković,Djukić koji su dostojno zamenili Jovanovića,Šapića,Dimitrijevića i Lučića koji su odigrali prvi deo sezone i zbog privatnih obaveza nisu mogli dalje.

Učinak 6 pobeda i 6 poraza nas može činiti zadovoljnim. Sa ovim učinkom zauzeli smo 4 poziciju što je za naš klub u prvoj sezoni veliki uspeh s obzirom na okolnosti. Sve utakmice smo igrali časno i pošteno,borili se za svaku pobedu bez ijednog ekscesa i problema. Sad nam ostaje da se malo odmorimo i počnemo da se spremamo za sledeću sezonu koja će nam verujemo biti bolja i za organizaciju i za takmičenje.

Veliku zahvalnost svim igračima i stručnom štabu dugujemo na odigranoj sezoni. Isto tako zahvalnost GO Sevojno koja nam je pomogla koliko je mogla,a  nadamo se u sledećoj sezoni i više, kao i JP Veliki Park za odigravanje utakmica, direktorima Doma i Medicinske škole za održavanje treninga.

Hvala prijateljima klub koji su podržali i pomogli da odigramo ovu sezonu.I zahvaljujemo se Vama što pratite dešavanja naših selekcija,i što ste deo atmosfere sa ovih utakmica prenosili uživo na svojim portalima.

 

info/foto Magazin Sevojno

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.