Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

USPEŠAN VIKEDN KOŠARKAŠKIH SELEKCIJA

I ovog vikenda košarkaške selekcije KK Sevojno Atria igrale su svoje utakmice.

Selekcija mlađih pionira gostovala je u Kosjeriću i veoma ubedljivo slavili rezultatom 16-58.U svojoj ligi ova selekcija dečaka ne zna za poraz.

U Kosjeriću je gostovala i druga ekipa pionira,ekipa 2.Posle veoma uzbudljive borbe,i uz nedostatak sportske sreće ovi dečaci su izgubili rezultatom 67-65.

Njihovi vršnjaci iz prve ekipe gostovali su u Kragujevcu ekipi KK Šumadija u okviru kvalitetne MRL lige.Sa ovog gostovanja vratili su se sa pobedom rezultatom 63-59,i tako se revanširali za poraz na domaćem terenu u prvom delu sezone.Inače da napomenemo da na ovoj utakmici trener Mićić nije imao ceo roster igrača,već su nastupali sa 8 igrača.

Ženske selekcije ovog vikenda bile su dominantne  i na gostovanju u Užicu ekipi ŽKK Play Off zabeležile su tri pobede.Škola košarke je savladala svoje vršnjakinje 48-26.Iako je rezultat na ovoj utakmici bio u drugom planu,najmlađe članice kluba su bile na visini zadatka.

Mlađe pionirke su održale čas košarke svojim protivnicima i ubedljivo slavile rezultatom 73-30.I ova ženska selekcija ove sezone ne zna za poraz,ubedljivo su prve na tabeli .

Kao šlag na tortu na ovaj uspešan vikend stavile su devojke iz selekcije Pionirki koje su pobedile favorizovanu ekipu Play Off-a 69-58.I ovde moramo da napomenemo da ekipa iz Sevojna u ovom uzrastu igra sa dosta igračica mlađim,nego što je predviđeno u ovoj kategoriji.Vodeće godište je 2006,a u selekciji pionirki Sevojna igraju i devojčice 2008 godište.

 

Čestitamo na ostvarenim rezultatima,u  nadi da će se neko konačno setiti da ovoj deci obezbede normalne uslove za rad.Prvenstveno se misli na novu Salu,koja još uvek nije u upotrebi,a na pitanje kada će?Niko nema odgovor!!!

Advertisement

You May Also Like

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Fudbal

FK SEVOJNO VEĆ DUGO VREMENA POSTOJI,A MI VAS PODSEĆAMO NA JEDNU SPECIFIČNU EKIPU . Jelisavčić,Misailović,Radivojević,Bosiljčić,Rosić,Anđić,Leković,dok.Milivojević,Radovanović,Đokić,trener Berić,Miličević,Bućić,pom.trener Đukić,Vasiljević,Ostojić,Bogosavljević,Nikolić,Marić,Palurović,Timotijević,Đukanović Ova ekipa je nastupala u srpskoj ligi...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Bivši član KK Sevojno Peter Milosavčević pozvan je na mini pripreme reprezentacije Srbije u košarci za uzrast 14-15 godina.Pripreme se održavaju u Beogradu od...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.