Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

USPEŠAN VIKEDN KOŠARKAŠKIH SELEKCIJA

I ovog vikenda košarkaške selekcije KK Sevojno Atria igrale su svoje utakmice.

Selekcija mlađih pionira gostovala je u Kosjeriću i veoma ubedljivo slavili rezultatom 16-58.U svojoj ligi ova selekcija dečaka ne zna za poraz.

U Kosjeriću je gostovala i druga ekipa pionira,ekipa 2.Posle veoma uzbudljive borbe,i uz nedostatak sportske sreće ovi dečaci su izgubili rezultatom 67-65.

Njihovi vršnjaci iz prve ekipe gostovali su u Kragujevcu ekipi KK Šumadija u okviru kvalitetne MRL lige.Sa ovog gostovanja vratili su se sa pobedom rezultatom 63-59,i tako se revanširali za poraz na domaćem terenu u prvom delu sezone.Inače da napomenemo da na ovoj utakmici trener Mićić nije imao ceo roster igrača,već su nastupali sa 8 igrača.

Ženske selekcije ovog vikenda bile su dominantne  i na gostovanju u Užicu ekipi ŽKK Play Off zabeležile su tri pobede.Škola košarke je savladala svoje vršnjakinje 48-26.Iako je rezultat na ovoj utakmici bio u drugom planu,najmlađe članice kluba su bile na visini zadatka.

Mlađe pionirke su održale čas košarke svojim protivnicima i ubedljivo slavile rezultatom 73-30.I ova ženska selekcija ove sezone ne zna za poraz,ubedljivo su prve na tabeli .

Kao šlag na tortu na ovaj uspešan vikend stavile su devojke iz selekcije Pionirki koje su pobedile favorizovanu ekipu Play Off-a 69-58.I ovde moramo da napomenemo da ekipa iz Sevojna u ovom uzrastu igra sa dosta igračica mlađim,nego što je predviđeno u ovoj kategoriji.Vodeće godište je 2006,a u selekciji pionirki Sevojna igraju i devojčice 2008 godište.

 

Čestitamo na ostvarenim rezultatima,u  nadi da će se neko konačno setiti da ovoj deci obezbede normalne uslove za rad.Prvenstveno se misli na novu Salu,koja još uvek nije u upotrebi,a na pitanje kada će?Niko nema odgovor!!!

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.