Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fudbal

USPEŠNA SEZONA FK SEVOJNO

Jedna divna sezona ,ostaje za fudbalerima Sevojna.Iako na početku iste glavni cilj ovih momaka i uprave kluba je bio opstanak u ligi,ovi momci su izdominirali i našli se u samom vrhu tabele.

Iako su danas na domaćem terenu pred malobrojnom publikom izgubili sa 3-2 od ekipe fk Takova,ovi momci su svojom igrom pokazali kako se bori i igra za klub.Nisu uspeli da iskoriste svoje šanse koje su im se ukazivale tokom meča,a svaka promašena šansa bila je kažnjena od gostujuće ekipe.Marko Krća je bio jedan od najboljih igrača na terenu,postigao je oba gola za domaću ekipu,a da napomenemo da još dve izuzetne prilike nije uspeo da pretvori u gol.

Zanimljiv detalj na ovoj utakmici bila je sudijska trojka koja je delila pravdu na ovom meču.3 devojke koje su svoj posao odradile na dobar i korektan način.

Jedno veliko Bravo za fudbalere Sevojna za ostvarene rezultate u ovoj sezoni.Da su ovi momci imali sredstava kao ekipe koje su u dnu tabele ovog takmičenja,sa sigurnošću možemo da kažemo da bi u narednoj sezoni u Sevojnu ponovo gledali srpskoligaški fudbal.

Jedan od članova  kluba lepo je napisao na svom FB profilu:”U svakom slučaju je ovo bila sezona kad smo po prvi put bili bezbrižni, što se plasmana tiče. Dopadljive igre, dobri rezultati, ostavili su trag. Ponovo su se čuli aplauzi od malobrojnih simpatizera, a naročito danas protiv Takova. Jesmo izgubili, ali smo imali i igru i šanse i nema žalbe. Malo neiskustva i brzopletosti budući srpskoligaš je znao da kazni. Sve u svemu jedan lep takmičarski period je pokazao da se fudbal može igrati i bez mnogo para. Ali, ovi momci su zaslužili mnogo više od onog što su dobijali na kašičicu. Što reče jedan od njih: od koga je, dosta je, za koga je, previše je! Lepo je bilo družiti se sa ovim vunderkindima!”

Moramo da napomenemo da velike zasluge za ostvarene rezultate pripadaju čoveku koji sada nije u klubu a to je Nenad Đoković,koji je postavio temelje ove ekipe,stvorio pravu atmosferu..ali spletom okolnosti nije ostao do kraja.Čuveni Sando sa ovim momcima ima najviše zasluga što se FK SEVOJNO vratilo na pravi put,na mesto koje mu pripada.

Nažalost malo sevojničana je danas a i ostalih dana bilo na stadionu u Sevojnu,a to ovi momci nisu zaslužili!!Na stadion ne dolazite zbog pojedinaca,uprave već da podržite ove momke jer oni su to zaslužili.

Naredne sezone nas čekaju još veća uzbuđenja,zato čelnici kluba već sada treba da razmišljaju u tom pravcu,i pokušaju da ove momke ostave na okupu,i uz par pojačanja budu vodeća ekipa u ovom takmičenju.Pogotovu što će se opet igrati veliki gradski derbi sa Slobodom iz Užica,sa klubom koji deli deo uspešne istorije sa našim klubom.I da napomenemo sve nadležne u klubu da se na tuđim greškama uči,i da se ne dozvole da se iste ponove!

“Ovo su nasi momci,nas ponos ! A to što oni čine je iznad svakih reklama, slikaranja i marketinških budalaština. Oni potiru onu filozofiju: “koliko para toliko muzike”. Kod njih je mnogo muzike za malo para. I to ih čini posebnim. Da su ovi dečaci imali trećinu onoga što su imali igrači klubova daleko lošijeg plasmana, bili bi prvi bez premca. Ostavljeni na vetrometini životarenja, učinili su ovaj klub velikim i samo njima pripadaju zasluge što ovaj klub ima ovakav nivo. Bili su sami, ali nisu posustali. Obraz i čast nemaju cenu!”

 

info/foto magazin sevojno

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.