Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basket

USPEŠNO ZAVRŠENA GODINA KK SEVOJNO

Još jedna godina je na izmaku i došlo  se do rezimiranja rezultata u istoj!!

Košarkaki klub Sevojno i u prethodnoj godini ostavrilo je zapažene rezultate na svim nivoima.

Seniorksa ekipa takmniči se u drugoj srpskoj ligi i trenutno posle prvog dela sezone zauzima 4.mesto u svojoj grupi.Prostora za bolju poziciju i napredak ima ,što je moglo da se uvidi gledajući njihove utakmice.

Juniorska selekcija se takmiči u regionalnoj ligi i posle prvog dela sezone zauzima prvu poziciju,i potrudiće se da i u drugom delu sezone ostanu na ovoj poziciji.Igra ovih momaka ohrabruje nas jer predstavljaju budućnost za seniorsku selekciju.

Kadetska selekcija u regionalnoj ligi zauzela  je 4.mesto,i od ove ekipe se tek mogu očekivati bolji rezultati naredne godine jer većina igrača je 2006 godište.

Pionirska selekcija se takmiči u kvalitetnoj ligi Srbije,i posle prvog dela sezone zauzela je 9.mesto.Ova pozicija na tabeli je pokazatelj kvaliteta same lige.Prostora za napredak postoji i to ćemo verovatno videti u drugom delu sezone.

Mlađi pioniri su u svom rangu takmičenja ubedljivo na prvom mestu,i do sada su sve rivale ubedljivo pobeđivali.A ova selekcija je i osvajač tradicionalnog turnira Šampiona,gde su još jednom pokazali svoje umeće i znaje u igri pod koševima.

Što se tiče ženskih selekcija možemo se pohvaliti da pionirke i mlađe pionirke zauzimaju prva mesta u svojim kvalitetnim ligama za devojčice.Ovo je još jedan pokazatelj kvalitenog rada i zalaganja na razvoju ženske košarke u našoj okolini.Mnogi poznati ženski centri košarke koji su godinama bili iznad nas,nisu više toliko superiorni  i dominantni .

Iz košarkaškog kluba su nam rekli:

Donekle možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima na svim nivoima ,i svih naših selekcija.Naravno da težimo da oni budu što  bolji.U narednoj godini potrudićemo se da i to ostvarimo.U poslednje dve godine dosta je uticaja imao i virus pa tako dosta puta smo bili primorani da kobinujemo,i tražimo prinudna rešenja.

Generalno godinu na izmaku možemo smatrati veoma uspešnom,i na sportkom i svim drugim nivoima.Uspešno smo realizovali Košarkaški kamp na Zlatiboru,uz rekordan broj dece,pa smo smeštajni kapacitet morali da proširujemo kako bi svima izašli u susret.

Uspeli smo preko prijatelja kluba,da obezbedimo novu opremu za sve selekcije,pa su sva deca u klubu dobila besplatno nove dresove za utakmice.Tu bi isto napomenuli i opremu za treninge koju su dobili takođe zahvaljujući ljudima koji prepoznaju naš trud i rad,i koji na svoj način žele da nam pomognu u tome.

Žao nam je samo što ove godine nismo mogli da realizujemo neke naše projekte i zamisli zbog situacije sa pandemijom virusa,a jedan od projekata je bio i turnir Basket 4 kids pod pokroviteljstvom Sport kluba.

Za kraj ove godine pored novogodišnjeg trunira za devojčice koji smo organizovali,uz pomoć prijatelja kluba i STR.KRISTAL najmlađim članovima biće podeljeni novogodišnji paketići,a svi članovi će dobiti bespaltno i kalendare za 2022 godinu.

Napravićemo malu pauzu od nekoliko dana za praznike a onda se vraćamo treningu i spremanju za drugi deo sezone,koji će takođe biti veoma naporan,što organizaciono,što sa sportskog aspekta.

Za kraj poželeli bi svima srećnu i uspešnu 2022 godinu,i zahvalili bi se još jednom svim ljudima,firmama,prijateljima kluba na pomoći našem klubu!!

Zahvaljujemo se Vama i vašim portalima što pratite naš rad,i izveštavate sa naših utakmica i ostalih događaja!!

Srećna Nova 2022!!!

Advertisement

You May Also Like

Fudbal

Aleksandar Petrović fudbalski trener iz Sevojna jesenji je prvak u omladinskoj ligi Srbije sa ekipom FK Brodarac Beograd. Svoje prve fudbalke korake napravio je...

Fudbal

Svoje prve golmanske korake napravio je u FK Sevojnu,zatim prelazi u ekipu FK Slobode.Njogov talenat prepoznali su ljudi iz superligaša iz Beograda FK Čukarički....

Vesti

Sevojno je Gradska opština sa jednom Osnovnom školom “Aleksa Dejović” koja je dolaskom Vlada Živanovića doživela renesansu. Njegovim trudom i zalaganjem u našem mestu...

Basket

Andraj Nikolić i Danilo Blagojević (2006) pioniri KK Sevojno Atria prethodnog vikenda bili su na reprezentativnom treningu u Kragujevcu. Svojim dosadašnjim igrama privukli su...

Copyright © 2020 Magazin Sevojno City.